Tjenester

Vi spesialiserer oss på å utvikle  nettløsninger ved hjelp av publiseringsverktøyet WordPress.

Vi tilbyr etablering av ferdig løsning, og tilrettelegging etter behov. 

Vi utvikler nettbutikker med forskjellig grad av kompleksitet.
Fra enkle bestillingsløsninger som sender bestillingene per epost, til mer avanserte løsninger med bl.a. online-betaling og import-/eksportmuligheter.

Vi har valgt Implecode fordi det er et verktøy som kan tilrettelegges for avansert netthandel samtidig som det er enkelte for kunde å betjene varer i nettbutikken.

Vårt foretrukne verktøy for å samle og sende data fra nettsidene.  Komplekse skjema over flere sider kan knyttes til en rekke eksterne tjenester for å gjøre nettsidene dine til et enda nyttigere verktøy for deg og foretaket ditt.

Sammen med Isaksen Kurs og Media utvikler vi tjenester for flere markeder ved hjelp av denne utvidelsen, og den brukes ofte til bruker-registrering og -redigering på nettsteder med utvidede roller, samt til alle typer rapporter og kontaktskjemaer

Avtalekalender med avanserte valg for booking av timer. Møterom, klasserom, avtaler for lege / tannlege / fysioterapeut / advokat / bilverksted / vaskehall, kontorlandskap mm.

Definer selv timer som kan bookes i løpet av en dag, og om flere bookinger på samme tidspunkt skal tillates.

Varlser på epost, og kan knyttes sammen med Paypal-betaling

Nyttig verktøy for å lage enkle eller mer komplekse visninger av innholdet på nettsider. For sider som f.eks. «Siste nytt» som viser innlegg, filoversikter ( dokumentasjonsarkiver o.l. ), produktoversikter, eller andre typer spesialdefinerte visninger.

Vis som liste, grid ( nett ), tidslinje, «Pinterest»-grid ol, og sortere etter publiseringdato, navn eller egendefinert rekkefølge