Support-/Driftsavtaler

WordPress er programvare, og trenger tilsyn og oppdateringer for å fungere best mulig for deg og de som besøker hjemmesidene dine. For deg som har redaktøransvar for, eller eier/driver en WordPress-løsning, tilbyr Frifugl avtaler der vi tar oss av alt som har med drift og support å gjøre. Vi overvåker også nettsidene slik at vi hurtigst mulig kan reagere hvis problemer skulle oppstå, og fungerer som din administrative kontakt for alt som har med nettløsningen å gjøre.

Avtalene sørger for oppdatert programvare og sunn drift av løsningen din, dekker alle lisenser, og gir deg et kontaktpunkt hvis det er noe du vil ha endret eller trenger hjelp til.

For løsninger vi utvikler for våre kunder, ligger en slik avtale som regel i bunn av produksjonen som blir gjort. Vi benytter utvidelser som vi har lang erfaring med, der vi har premium supportavtaler direkte med utviklerne av de aktuelle utvidelsene.

Hvis du vil se på et utvalg av løsninger vi har produsert for kunder som nå også har support-/driftsavtale med Frifugl, finner du en oversikt under siden Prosjekter.

Ønsker du mer informasjon, eller har et eget prosjekt du ønsker å realisere, ikke nøl med å ta kontakt.