Utvalgte leveranser

Motorgrossisten AS

Motorgrossisten ønsket seg en løsning tilrettelagt for kjøp og salg av bruktbil. Løsningen vi leverte er integrert mot Autosys og Billink, og lagt opp slik at registrerte brukere på hjemmesiden enkelt kan tilby bilen sin for salg, eller bli varslet når drømmebilen kommer inn hos Motorgrossisten.

«Frifugl har vært en svært utviklende samarbeidspart i utarbeidelsen av vårt nye nettsted. Nettstedet vårt er nå moderskipet i vår informasjonsstrategi, og hjertet i en forbedret kommunikasjon med lærlinger, lærebedrifter og øvrige interessenter!.» – Terje Eriksen, daglig leder.

Opplæringskontoret Nord

Opplæringskontoret Nord ønsket seg en løsning som ga dem mer kontroll over innholdet på egne nettsider, som var tilpasset alle skjermstørrelser og med støtte for publisering av video. Løsningen skal fungere som en kommunikasjonskanal mot flere målgrupper, og presentere lærefag og bedrifter på en god og oversiktlig måte. WordPress løser de fleste publiseringsbehov for en moderne nettside, og er også enkel å tilrettelegge hvis man ikke finner det man ser etter i standard-katalogen. Utvidelsen Elementor Pro gir full kontroll over layout, og løsningen er også satt opp med eget register for lærefag og bedrifter som opplæringskontoret enkelt administrerer selv. Frifugl leverte også ny logo.

«Vi har benyttet Frifugl til å levere design og innholdslayout, og de har levert akkurat det vi ønsket. Se selv – vi er godt fornøyd med resultatet«. – FDA AS

Finnsnes Dykk & Anleggservice AS

Finnsnes Dykk & Anleggservice AS hadde behov for å kommunisere ut deres tjenester på en bedre og tydeligere måte. De ønsket en ny nettside på flere språk, med informasjon om bedriftens tjenester og ressurser med live informasjon om hvor de enkelte fartøyene befinner seg til enhver tid. Samtidig skulle nettsiden også være levende, men enkel å drifte. Løsningen ble å integrere live kartløsninger og facebook i designet, og tilpasse en bloggløsning for nyheter. Det er implementert en enkel løsning som støtter flere temabaserte bildegallerier. Leveransen støtter flere språk ved behov. Vi leverte også verktøy for spørring for å møte krav i Åpenhetsloven.

Slagkurs.no

For LHL Hjerneslag, Afasiforbundet i Norge og Landsforeningen for slagrammede har Frifugl utviklet e-læringsportalen https://slagkurs.no.

Nordtro AS

Til Nordtro har Frifugl AS levert både nettløsning og nettbutikk. Logoen er også levert av oss.

«Takk for godt samarbeid med vår webpartner Frifugl. Vi håper HAST kommer til nytte for mange logopeder«. – Marianne Brodin, generalsekretær.

HAST – for logopeder

Frifugl har hatt oppdraget med å utvikle den elektroniske versjonen av HAST-permen for Afasiforbundet i Norge. HAST er et kartleggingsverktøy brukt av logopeder, som nå er tilgjengelig i nettversjon gjennom hast.afasi.no.

Manndalen Sjøbuer AS

Bedriften ønsket en ny nettside med bookingløsning, og vår løsning for rapportering av fangst til Fiskeridirektoratet. Løsningen ble en nettside med norsk og engelsk språk, hvor eksisterende bookingløsning integreres i hjemmesiden, og hvor Frifugl AS også leverer ny logo.

«Frifugl var en nyttig samarbeidspartner gjennom dette prosjektet, og har levert løsningen vi var på jakt etter.»– Afasiforbundet i Norge

Apper for afasi

Afasiforbundet i Norge ønsket et verktøy for å kartlegge programvare som kan være nyttig for voksne med afasi. Verktøyet måtte gi nettstedets redaktører muligheten til å oppdatere og validere alle data i portalen, for å generere en kategorisert visning i portalen app.afasi.no. Tilpasset visning for mobiltelefoner var et krav. Ved å sy sammen en programvarepakke rundt en WordPress-installasjon, kunne vi tilby en løsning med grensesnitt for å legge inn og redigere informasjon om appene, som publiseres i visninger som automatisk justeres for å passe brukerens skjermstørrelse. Løsningen sjekker kontinuerlig gyldighet for alle lenker.

«Tusen takk for tålmodigheten og godt arbeid med nettsida vår!» – Fontenehusetsenja

Fontenehusetsenja

Frifugl AS har levert nettside til Fontenehusetsenja. Vi støtter gode lokale tiltak. Løsningen har facebook integrert i nettsiden, og det er lagt vekt på at det skal være et informativt design, hvor facebook- og blogginlegg gjør nettsiden levende.

Arctic Gasservice AS

Arctic Gasservice AS ønsket en representativ visuell hjemmesideløsning for kommunikasjon mot kunder og partnere. Løsningen ble nettside med en full WordPress-installasjon i bunn. Dette er en løsning som i utgangspunktet gir brukeren full kontroll over innhold i form av sidestruktur, menyer, innlegg og media. Nettsiden er satt opp med nyhetsbrev hvor kunden selv velger om blogginnlegg også skal sendes ut som nyhetsbrev – alt i en operasjon. Frifugl AS leverte også ny logo.

«Ketil Berg, TUSEN TAKK for fantastisk hjelp med å fylle ut papirene fra Fishmemo. Jeg ble veldig overrasket over at du, selv på kvelden, var tilgjengelig for å gi råd og hjelpe meg. Det er virkelig første gang vi har blitt hjulpet slik. Mange takk for dette». – Diny og Hans van der Goor, Rullestol Fiskesenter/ Fiskesenter Birkeland

Fishmemo

Fishmemo er godkjent av Fiskeridirektoratet som fagsystem til bruk for turistfiskebedrifter i Norge som er pålagt fangstrapportering til Fiskeridirektoratet. Frifugl har gjennom Fishmemo gjort prosessen rundt fangstrapporter enklere for bedrifter, og samtidig har vi gjort rapportene til en ressurs for turistene. Her har vi utviklet et konsept som knytter sammen fisker/turist med bedriften som de til en hver tid besøker. Utover det rent funksjonelle har det vært et mål å lage en applikasjon som også oppleves som nyttig for turisten. Med Fishmemo kan gjesten benytte sin brukerprofil hos alle bedrifter som er tilknyttet Fishmemo-tjenesten. Fishmemo støtter flere språk.

Sørøya Gjestestue

Sørøya Gjestestue ønsket en ny stabil nettside med bookingløsning, samt Fishmemo som verktøy for fangstrapportering.

«Vi har lenge tenkt på å etablere en egen nettside med booking inkludert. Når vi i tillegg kan få Fishmemo inkludert i leveransen, var det enkelt å velge Frifugl AS.» – Susanne Johnsen, daglig leder.

Visitnorthsenja AS

Visitnorthsenja AS ønsket en informativ nettside med logo. I tillegg ønsket de at Airbnb kunne integreres i nettsiden. Frifugl AS leverte nettside med logo og integrasjoner mot Airbnb og Facebook.

Norges fibromyalgiforbund

Forbundet ønsket en nettside hvor også de enkelte lokalavdelingene hadde sine egne sider. Frifugl leverte en løsning hvor hvert fylkeslag fikk sin egen side for å informere om mer lokale forhold.

Foreningen for muskelsyke

Frifugl AS har utviklet og drifter nettsiden til forbundet for muskelsyke.