Tjenester

Vi spesialiserer oss på å utvikle nettløsninger ved hjelp av WordPress, som er et verktøy for publisering og innholdsstyring på egne nettsider.

Dette er et markedsledende publiseringverktøy, som er svært fleksibelt og kan tilrettelegges for å passe flere behov. Frifugl benytter en rekke premium-utvidelser i løsningene de leverer, for at prosjektene skal være så forutsigbare som mulig, både når det gjelder tidsbruk og budsjett.

Premium-avtaler gir direkte supportlink til produsenten, slik at man hele tiden kan kvalitetssikre både arbeidet som gjøres og den ferdige løsningen.

Under finner du informasjon om noen av utvidelsene som vi benytter i løsningene vi leverer, og helt nederst finner du en lenke til kontaktsiden, slik at du kan sende oss noen ord hvis du har et prosjekt du trenger hjelper med å realisere.

E-handel / booking

Frifugl leverer ferdige e-handelsløsninger som dekker ditt behove, enten du skal selge fysiske produkter, nedlastinger, eller opphold/booking. Løsningene kan knyttes til en rekke forskjellige betalingstjenester slik at dine kunder kan betale med kredittkort, Paypal eller Vipps.

Woocommerce er den markedsledende WordPress-utvidelsen for e-handel, og innholder der du trenger for å drive handel på Internett. 

Skjemaer / Rapportering

Vårt foretrukne verktøy for å samle og sende data fra nettsidene.  Komplekse skjema over flere sider kan knyttes til en rekke eksterne tjenester for å gjøre nettsidene dine til et enda nyttigere verktøy for deg og foretaket ditt.

Frifugl utvikler tjenester for flere markeder ved hjelp av denne utvidelsen, og den brukes ofte til bruker-registrering og -redigering på nettsteder med utvidede roller, samt til alle typer rapporter og kontaktskjemaer

Innhold og layout

Vi setter opp løsningene våre med Elementor Pro, som er et «dra og slipp»-verktøy som gir stor frihet når du skal utforme innlegg og sideinnholdet på nettstedet ditt.

Verktøyet gir deg større kontroll over typografi og layout, og inneholder mer avanserte visninger som faner, «trekkspill», ikon-bokser, bildegallerier/slides, videoer, lyd og mange flere nyttige «widgets» som du kan bruke for å gjøre dine nettsider tiltalende og funksjonelle.

Malverk og visninger

I bunn av alle våre løsninger ligger temaet Generatepress. Denne utvidelsen holder orden på det overordnede rammeverket for løsningen, og sørger for at innholdet presenteres riktig uansett hvilken skjermstørrelse eller enhet som benyttes for å hente opp hjemmesidene dine.

Generatepress er et malverk som laster kjapt, og som gjør det enkelt å bygge en skreddersydd brukeropplevelse for dine besøkende.